Speciaal voor alle zorg- en onderwijsprofessionals die écht verschil willen maken.

Je werkt met kinderen en jongeren omdat je geen leukere doelgroep kunt bedenken.

De wereldverbeteraar in je nóg beter wil worden in je werk!


Speciaal voor wie zichzelf als instrument wil kunnen afstemmen, op de kinderen en jongeren waarmee je werkt. Een traject waarin je leert te werken met alles wat je lijf al kan, vertrouwen krijgen in je gevoel en kunnen afstemmen op wat de ander eigenlijk zou willen zeggen of doen.

Pedagogisch handelen 2.0 Stel je voor dat je niet alleen vanuit methodes, protocollen of uit gedachtes handelt, maar vooral:

  • vanuit gevoel de ruimte (klas of werkplek) waarin je werkt bewust gebruikt, of voor je laat werken,
  • je wel de juiste woorden hebt voor 'onderbuikgevoel' en daar de ander mee verder helpt,
  • vanuit intuïtie de goede stappen neemt naar realistische doelen,
  • met intenties zetten, je zelfs de moeilijkste gezinnen of jongeren zelfverzekerd en positief kunt blijven benaderen,
  • je kennis hebt over opstellingen en systemen, waardoor je de groepsdynamiek begrijpt en kunt sturen naar een gezonde samenwerking (van een klas tot een gezinssituatie),
  • je vanuit rust en vertrouwen in jezelf, verbinding kunt voelen en de ander ziet leren en ontwikkelen
  • je ervaart dat je werkt vanuit passie, de wereldverbeteraar in je verschil kan maken voor de kinderen en jongeren die op je pad komen!

Als jij bij deze 7 punten voelt dat het je raakt, is dit traject echt iets voor jou! Dit traject geeft je net die extra gelaagdheid en verdieping in contact met de ander, waardoor je echt vanuit verbinding verschil kunt maken. Wil je dit leren, laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

"Wie met mensen werkt moet kunnen vertrouwen op zichzelf,  jij bent het instrument waardoor de ander ontwikkelt en leert. "