Yeppez, jij doet er toe!

Hulp zelf inschakelen, zelf volgen en zelf beoordelen omdat jouw stem telt.

Yeppez is een digitaal dossier met dingen die belangrijk zijn voor jou. Er staan leuke dingen over je in, wat maakt je blij, hoe gaat het met je? Ook heeft Yeppez een infoveld met belangrijke dingen over bijvoorbeeld medicijnen of allergieën of iets waar je je bijvoorbeeld zorgen over maakt.

Heb je zorgen dan hoef je er niet meer over te piekeren of mee te blijven rondlopen, je kunt ze leren delen in Yeppez!! Je krijgt dan stap voor stap hulp van contacten die jij kiest. Je mag en kunt ze na het helpen ook laten weten hoe je de hulp vond. Heeft het geholpen? Helemaal niet... dan geef je vijf lege sterren ☆☆☆☆☆ of juist ★★★★★  vijf volle sterren voor heel blij met de hulp! Zo leren de mensen om je heen jou beter kennen, jij jezelf, wat werkt goed of juist niet bij jou.

 

Mijn Yeppez, houdt bij hoe het met je gaat.

Mijn Yeppez, de plek voor jouw belangrijke documenten.

Mijn Yeppez volgt hoe jij je geholpen bent.

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Rating: 0 sterren
0 stemmen
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Verder kun je door de jaren heen ook voor jou belangrijke evaluaties, onderzoeken of rapporten in Yeppez uploaden, zodat je altijd alles over jou makkelijk vindbaar of deelbaar kunt beheren.

Eindelijk een tool waar jij zelf in kan verbinden met school, hulp of juist die lieve buurvrouw of tante die jij heel erg vertrouwd, ze kan meekijken met jouw ontwikkelingen! Yeppez, jij doet er toe.

Samenwerkend verbinden bij ontwikkelingsuitdagingen van kinderen.

Yeppez schoolomgeving

Yeppez zorgomgeving


Yeppez, om als docententeam de onderwijsbehoeften van je leerlingen makkelijk te kunnen volgen, aan te passen en op elk moment te kunnen inzien, is Yeppez de digitale tool voor onderwijs!

Met Yeppez kun je:

de noodzakelijke info over je leerling gemakkelijk inzien: deze wordt door de leerling zelf ingevoerd.

een hulpvraag uitzetten: deze zet je met een druk op de knop meteen klaar voor overleg.

direct een leerlingbespreking starten: deze staat automatisch al klaar, waardoor het docententeam efficiënt de leerling bespreekt over wat er nodig is om de leerling weer succesvol op de rit te krijgen.

signalering, voortgang en acties automatisch borgen die voor de leerling zijn gedaan.

★ in een oogopslag info krijgen over: persoonlijke aanpak, groepsaanpak, klassenplattegrond, afspraken met collega's, individueel leerniveau, dyslexieverklaring of andere handelingsadviezen.

★ de leerling gerichter begeleiden in de klas, doordat je dat je een completer beeld hebt.

Yeppez, een pedagogische oplossing voor het onderwijs, welke HGW (Handelings Gericht Werken) koppelt aan scrummen (PDCA), welke haarfijn aansluit op het werkritme van de docent (klas-overleg-administratie).

 Voor meer info of een demoversie: www.yeppez.nl

It takes a village to raise a child.